tämän tähtiliinan valmiiksi tässä kuussa :)))))

   

Se oli vain reunakaitaletta vaille valmiina - odotellut jo jonkin viikon tammikuun puolelta. Miten kummasti jotkut jutut jäävät aina kesken ?!?!?

   Loma meni oikein kivasti - mitään erityistä en saanut valmiiksi, kunhan vain pöllyyttelin kaikenmaailman kasoja. Yhdestä kasasta löytyi tämä "alku".....

    

Muistaakseni tästä piti tulla kassi, mutta jokin rupesi tökkimään. Ompelin palan jo pussukan aluksi, ja vetoketjukin on jo istutettu KÄSIN kiinni. Nyt uupuu vain päätyjen ompelu. Jospa niiden vuoro on huomenna - saisin tämänkin valmiiksi vielä helmikuun puolella. Onneksi tänä vuonna on karkauspäivä tässä kuussa :)

    Mitähän tälle takille on tapahtunut ?!?!

   

No, se kävi liian kuumassa pesuohjelmassa TARKOITUKSELLA, jotta kangas huovuttuisi. Huovutetusta kankaasta olisi tarkoitus kokeilla  pikaista tyynynpäälisen mallia, joka pisti silmään jouluostoksilla. En raskinut ostaa tyynyä ( maksoi 45€,  made in China ),joten kokeilen sen tekemistä ihan itse. Ensin siis otetaan jokin huovutettu villakangaspala. Ja sitten sitä leikellään, paloja asetellaan ja ommellaan järjestyksessa suoralla ompeleella. Ja saadaan tyynynpäälisen etupinta..................... siitä sitten enemmän, kun olen kokeillut onnistuuko ajatukseni :)

     Lumimyrskyä odotessa........ Maritta