..............loma! Hienoa, että aurinko paistaa ja ilman on pakkasen puolella. Toivottavasti pysyykin edes osan hiihtolomaviikosta. Viikko menee kyllä ihan sisähommissa, mutta kyllä ulkoilullekin jäänee aikaa - ainakin koiranulkoilutuslenkin verran. Sisähommista puhuessani tarkoitan esim. vaatekomeroiden tyhjennyssiivousta "kaikki ulos- osa kirppikselle- osa roskiin- loput siististi takaisin" periaatteella. Katsotaan kuinka jää aikaa ompelulle. Tilkkuilutilakin pitää järjestellä uudelleen, sillä siellä on se tasainen kaaos :)

     Sen verran eksyin tänään surffailuun nettimaailmassa, jotta löysin mielenkiintoiset sivut. "Sylvia's Bridal Sampler" tilkkupeitto on 140 blokin tilkkupeitto, jonka tekee romaanissa kirjan kuvitteellinen tilkkuilija. "The Master Quilter" kirja on kuudes "The Elm Creek Quilts" sarjassa, kirjailijana Jennifer Chiaverini. Itse en ole lukenut tätä kirjasarjaa, mutta ilmeisesti se on Amerikan mantereella hyvinkin suosittu. En tiedä onko sarjaa suomennettu ?!?! Ilmoitelkaa, jos on , että voin minäkin lukea kirjan. Peittomalli on ainakin kaunis, mutta niin haasteellinen, että jäänee tällä erää vain haaveeksi.

                            1295615.jpg   

       Koska en ole tänään koskenut vielä ompelukoneeseen - enkä koske - tässä kuva joku aika sitten kokeilemastani tähtiblokista. Blokki tuli lasipurkin kanteen, mutta joudun tekemään blokin uudelleen sählätessäni kuumaliimapistoolin kanssa.........................Maritta  

      Klo 21................. Tämä pinta alkoi elämään omaa elämäänsä. Ja vielä lisääntyykin :)

                      1296636.jpg