...taas ollut käyttöä. Yritin eilen tehdä häikäisevän mysteerin uusinta osaa, ja en saanut mittoja stemmaamaan. Siis purin ja leikkelin ja nyt kasaan uudelleen. Jospa jossakin välissä saan kuvankin työn edistymisestä.

Huomasin hiljattain, että toinenkin mielenkiintoinen BOM-projekti on alkanut nettimaailmassa. Missasin eka osan, mutta enköhän saa sen ratkaistua jossakin vaiheessa. Kopioin ohjeen nyt kakkososasta odottelemaan aikaa, jolloin pääsen sen leikkaamaan. Minulla on kertynyt paljon country-henkisiä ruutukankaita, joita ajattelin nyt tuhota tässä projektissa- pikku hiljaa.

Jos joku seuraa Amish-tilkkutyön etenemistä, siitäkin on tullut taas uusi osa tehtäväksi.

Minun aloittamani Juana-peitto tökkii pahasti "aikataulussaan". Pidän kyllä projektia koko ajan esillä, ettei se pääse unohtumaan :)

Jyväskylän Tilkkuvuori odottaa ensi viikonloppuna. Perjantaina käymme purkamassa pienen haastekangasnäyttelymme pois, ja saan ottaa mukaan Jyväskylään uuden kassini näyttelystä :) Jos vaikka joku tunnistaa minut sitten kassista näyttelyn hulinassa. Ja kassihan on ISO, joten sinne sopii mukavasti ostoksia ;))

Saimme pikku näyttelyllämme kivasti paikallisissa lehdissä palstatilaa..........

      

Toivottavasti joku innostuu tulemaan mukaan joko käsityökerhon tai tilkkukillan toimintaan näiden artikkeleiden innoittamana. Toisessa lehdessä luvataan,että syksyllä alkaa aloittelijoiden tilkkukurssikin, jos on kiinnostusta. Pitää kesän aikana kasata uusi kurssiohjelma ihan vain varmuuden vuoksi, jos vaikka pääsisin sen sitten "opettamaan". Toivossa on hyvä elää! Nyt iltavuoroon ja lauantaina kohti Jyväskylää iloisin mielin......................... Maritta.