... postin kulkuun, ja laitan kuvan Marjolle lähettämästäni pikku paketista...........

                  1519231.jpg

Paketissa oli 2" nauhoja lajitelma, pikku vetoketjuja pussukoiden väsäämiseen, puna- ja valkosävyisiä lehtiä tilkkukortteihin ja tietysti suklaata. Toivottavasti paketille on käyttöä :) Mielelläni näkisin joskus mitä nauhoista on tullut tai minkälaiseen käyttöön vetoketjut tulivat :)

Mietin tänään mitä taas laittaisin opettajille kevätlahjaksi? Jotain tilkkuista sen pitää olla. Nyt jos aloittaisin lahjan ompelimisen kerrankin ajoissa, välttyisi taas yhdeltä kiireeltä. Onnistuisikohan se tänä vuonna ?!?!?!

Mietin myös uuden monistenipun väsäämistä. Olen tehnyt aloittelijoiden tilkkumonisteen, mutta siinä olevat blokit tuntuvat joistakin vähän liian vaikeilta tai hankalilta ommella. Ajattelinkin väsätä monisteen missä olisi blokkeja pelkistä neliöistä ja suorakaiteista kasattuna - ei tarvitsisi ommella yhtään kolmiota tai vinoon leikattua palaa. Blokkimalleja on vähemmän, mutta niistä sai ihan kivan peittokokonaisuuden.

Mietin myös Dear Baby Jane- peittoprojektia. Jos tekisi vain kaikki puhtaasti koneella ommeltavat blokit kirjasta, niitä olisi 86 blokkia. Aika isoa urakka, mutta niin kiinnosta. Minulla on yöpöydällä kys. kirja selailtavana, joten välillä blokit pyörivät unissakin. 

Taitaa mennä tämä ilta ihan miettimisen puolelle. Pitäisi varmaan aloittaa ikkunoidenkin pesu...........Maritta