.... sitten ostin Forssan torilta tälläisen tiskirätin, joka kuvaa tämän hetkistä elämääni varsin osuvasti.......

             1248000620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   .........Meno on niin hilpakkaa, jottei tahdo itse perässä pysyä :))

   Sain kesälomalla puhelun, joka muuttaa perheemme elämän aivan toiseksi alkaen 7.9. Sain ammattiani vastaavaa työtä äityislomasijaisena l. siirryn TAAS uuteen työpaikkaan. Ammattitutkintoni on vuodelta "jotain", joten hain samalla oman tutkontoni päivityskoulutukseen. Ja PÄÄSIN, joten aloitan amk-tutkinnon suorittamisen 14.9 alkaen. 90 opintoviikkoa pitäisi saada kasaan jouluun 2010 mennessä. Voin opiskella työn ohella, mikä on tosi ihanaa.

       Johtuen tästä ammattitutkonnon päivityskoulutuksesta, joudun jättämään kokeileva käsityötaiteen opinnot kesken :(  Toivottavasti pystyn joskus myöhemmin aloittamaan vastaavat opinnot uudelleen. Nyt kuitenkin työhön liittyvä tutkinto menee edelle. Luotan siihen , jotta Kaija pitää minulle joskus "omat "kurssit mielenkiintoisista aiheista. Tilkkuilullekin jää nyt vähemmän aikaa, mutta kokonaan en sitä unohda. Katsotaan kuinka saan rytmitettyä opinnot, äitinä olon, tilkkutyöt ja muut menot. Työ varmasti hoituu "vasemmalla" kädellä, kunhan olen päässyt sisälle uuteen työpaikkaan ja uusiin tietokone ohjelmiin. Ja uudessa työpisteessä minulla on aina päivävuoro, joten illat ja yöt ovat vapaana muulle toiminnalle :)))

        Sain tikattua valmiiksi tämän kokeiluliinan.............

                 1248000574_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

    ..... johon sain inspiraation Irman sivuilta. Blokki on mukava ja aika joutuisa tehdä, joten jatkan samalla blokilla vielä jonkin aikaa. Blokkikoko on ihan "arvattu" Irman sivujen kuvasta. Liinan koko on 53 cm x 89 cm.Tämä liina tuli vielä niistä keltaisista jämäpaloista, mutta nyt otan esille yksivärisiä kankaita ja Teija-ystävältä saadun värikkään kankaan. Katsotaan meneekö ideani kankaista ihan mönkään vai saanko tehtyä yhden väriläiskäpeiton ?!?!?!

                               Kesäistä viikkoa kaikille.......Maritta