peräti kaksi tilkkukirjaa :) Olin siis ollut TOSI kiltti tänä vuonna.

Sain Susan Briscoe'n "125 Japanese Quilt Blocks"- kirjan......

     

Jos haluat kurkistaa kirjan sivuille, niin pääset sinne täältä. Joulupukilla kävi mieletön tuuri, sillä minulla on saman kirjailijan toinenkin samantyylinen kirja nimeltään " Japanese quilt Blocks to mix & match by Susan Briscoe". Pikaselailun tuloksena kirjoissa on vain jokunen sama blokkimalli :)  Susan Bricoe'n kotisivut löytyvät täältä. Nyt saamassani kirjassa on heti pari ihastuttavaa applikointiblokkimallia, jotka olisi heti-miten-just-nyt päästävä tekemään. Huomenna päivän valossa kyllä katson blokkimallit uudelleen ja mietin saisinko jo heti huomenna leikattua edes yhden blokin verran palasia ommeltavaksi.

Toinen kirja olikin sitten inspiraation lähteeksi katselukirja. Harmi, kun ette pääse koskettelemaan kirjan kansia täällä blogissa, sillä ne ovat kuin kangasta. Kirjaa on siis ihan pakko silittää ennen avaamista.......

   

Googlen kuvahaku Bethan Ash antaa kuvia kirjasta kolmen ensimmäinen sivun verran. Bethen'lle löytyy myös omat blogisivut täältä. Ihania värikkäitä töitä ! Minullahan on vielä jemmassa odottamassa niitä yksivärisiä kangasnäyteliuskoja, joille pitäisi keksiä jokin malli. Jos tekisinikin jonkun väri-taide-pläjäyksen ?!?!? Taidot eivät taida riittää siihen aivan heti, mutta tutkiskelen ja lueskelen muiden tekemistä töistä ajatuksia.  Ja jospa siten saisin omat taiteelliset kykyni valjastettua tilkkutyöksi.

Joulu on mennyt tosi pikaisesti. Huomenna jo Tapaninpäivä, mutta ensin pitää jaksaa valvoa ja odottaa, että nuoriso juhlii talomme yläkerrassa esikoiseni 19-vuotissynttärit. Olimmekohan mekin noin äänekkäitä, kun juhlimme vastaavassa iässä ?!?!?! Nuoriso on kyllä ollut ihan kiltisti, mutta näin vanhana ei jaksaisi enää valvoa kovin myöhään :)

      Tapaninpäivän myrskyä odotellessa................. Maritta