ruveta kiertämään kaikki kirjakaupat kaukaa :)) Taas tuli piipahdettua yhdessä kirjatorissa, ja mukaan lähti tälläinen kassikirja.....

   

kassimallit ovat hyvin perusmalleja, mutta käytännöllisiä sellaisia. Kirja on hyvä peruskirja, jos joskus vaikka pikkulikka innostuisi tekemään itse kasseja kierrätyskankaista -pitää aina keksi jokin hyvä peruste kirjaostoksille :))

Mukaan lähti toinenkin kirja - vain 2 €........

 

Ostin kirjan PELKÄSTÄÄN kannen värityksen mukaan :) Onko tässä jokin idea miten käyttää aikaisemmin ostamiani kankaiden näytepaloja?!?!?! Saisinko jotenkin pienistä näytepaloista rakennettua vastaavan näköistä pintaa ?!?! Tätä täytyy pohtia ja katsella kankaanpalasia ulkona kevätauringossa jonakin päivänä. Tietysti pitää lukea itse kirjakin  :)

Keväistä viikkoa....... ensi viikolla taas kiltailta.... kyllä kuukausi on taas mennyt nopeasti ....... Maritta

P.S Kierrätysmateriaalit kirjassa innoittivat heti tekemään jotain :) Olin saanut viime viikolla pienen palan keittiönverhokangasta, ja ajattelin palauttaa sen antajalle pikakassina. Kassista tuli tälläinen.....

   

Istutin kassin sangat liian etäälle toisistaan, joten korjasin tilanteen tekemällä vastalaskoksen sankojen väliin, ja laittamalla koristeeksi juuri siihen kohtaan ison napin. Onneksi nappivarastoni on iso, ja sieltä löytyi vielä juuri kassiin sopivat vihreät napit :)) Ajattelin, että kassin saaja voi säilyttää kassissa vaikka kierrätykseen meneviä muovipulloja, joten kassi on vuoreton ilman taskuja oleva tekele.