viikonloppu on takana. Perjantai-iltana levitin taas esille "japanilaisen palapeli" työn, ja kyllä se on nimensä veroinen :) En ollut koskenut työhön vajaaseen kahteen kuukauteen, ja niinpä melkein piti aloittaa alusta koko työ. Joskus jatkaminen voi olla tosi työlästä. Onneksi pääsin kuitenkin jyvälle missä mennään työn suhteen, ja sainkin ommeltua työhöni taas kaksi uutta riviä. Hitaasti hyvää tulee!

Olimme sopineet edellisellä kerralla, että kokeilemme taitella origami taittelutyylisesti kukkasen, ja niinpä nyt sitten taittelimme.....

    

"Diamond-Petal Hexagon" kukkanen oli mukava taitella, ja yhdessä ohje avautui helposti. Ohje löytyy hienosti kirjasta "Fantastic Fabric Folding by Rebecca Wat", mutta netistä ohje löytyy esim. täältä. Samalla tyylillä taittelun voi tehdä viisikulmion tai kahdeksankulmioon. Nettiohjeessa ei keskelle laiteta välivanua, mutta me laitoimme keskelle hexagonin mallisen välivanun, joka oli puolet pienempi kuin kangas hexagon. Itse olen aina pitänyt paperitaittelusta, joten tämä kangasorigami kolahti :)) Etsin illalla vielä toisen kankaan, josta kokeilin kukkaa. Ja mielessä tietysti kassimalli :)) Näistä paloista tulee ehkä neulakirja tai kukat siirtyvät koristamaan pussukkaa.
 
Mukavaa pakkasviikkoa kaikille....... Maritta

P.S Tässä kuva neulakirjan sisuksista, kun vihdoin ja viimein löytyi valkoista huopaa ja sain viimeisteltyä kirjasen :)