tilkkuja Hiiden opiston tilkkukurssilla. Minähän teen siellä sitä japanilaista palapeliä, mutta en jaksanut ottaa sitä tällä kertaa mukaan, koska palaset ovat niin "sekaisin". En jaksanut ajatella niiden järjestämistä uudelleen :)

Ajattelin, etten olisi ollenkaan ottanut tällä kertaa ompelukonetta mukaan, mutta toisin kävin. Kone ja valmiiksi leikatut palat pienestä seinävaatteesta mukaan......................

   

Ompelin peruspaloja yhteen, silittelin ja nyt olisi pinta siinä pisteessä, että päälleaplikointi odottaa. Yritän saada tästä tehtyä pienen "nappikukkamaan " vielä tämän kuun puolella.

Minulla oli mukana uusin pikapussukkani......

   

Tein vaihteeksi pussukan ilman pohjakulmauksia, ja huolittelin sivusaumat näkyviksi. Harjoittelin myös vetoketjun istuttamista käsin kaarevaan pussukan suuhun. Sanotaan, että maistettuaan 50 kertaa uutta makua, ihastuu maistelemaansa makuun. Jos istutan 50 kertaa vetoketjun käsin, opinko sen jälkeen "ihastumaan" vetoketjun istutukseen ?!?!?! Tämä oli vetoketju nro 10 , joten vielä pitää harjoitella :))))

        Selkä jumissa, mutta mieli iloisena....... Maritta 

P.S Sain eilen kaksi tälläistä värikarttaa ihanalta työkaveriltani, joka oli pelastanut ne roskiin joutumiselta........