.... tuli uusi kirja, kun ystävät olivat matkalla Tanskassa. Sain tuliaisena paikallisesta kirjakaupan alekirjoista tälläisen opuksen...............

            1786804.jpg

   Kirjan mallit ovat kaikki rakennettu styroksipohjiin, ja eivät ole välttämättä kaikista helpoimmasta päästä tehdä. Täytyy kuitenkin ennen joulua kokeilla pallon teko ihan vaan vaihtelun vuoksi.

   Eilen vein siis kirppikselle kaksi säkkiä vaatteita, ja onneksi ei löytynyt mitään ostettavaa samasta kirppiksestä. Jotain oli kuitenkin ostettava pieneltä kirppikseltä ohi ajaessa- mukaan lähti silkkikravatti ja parit pellavaiset kaitaliinat. Kassin kahvat kävin hakemassa tänään torilta......

                1786799.jpg

     Kahvat olivat mittatilaustyönä tehty yhteen Yoko Saito'n kassimalliin. Toivottavasti ensi talvena iskee taas "kassi-Alma" kuume, jotta saan tehtyä useampaankin kahvapariin kasseja.

     Päivä jatkuu vaatehuoneen tyhjennyksellä. Maanantaina alkavat uudet työt, joten loma on ohi. Olikin harvinaisen pitkä loma, mutta kyllä nyt on jo aika palat normaaliin päiväjärjestykseen. Muutoksen rytmiin tuo se, että äiti onkin nyt kodin ulkopuolella töissä. Kotona onkin vierähtänyt jo melkein 16 vuotta :)) Toivottavasti perhe sopeutuu mahdollisimman nopeasti uuteen tilanteeseen, ja minä saan sujuvasti omaa aikaa tilkkuiluun.

      Ensi viikolla on jo ensimmäinen kiltailtakin taas saunomien merkeissä................... Maritta