on monenlaisia  :)

Tässä yksi polku netissä.....

ensimmäiset askeleet Tilkuista Totta sivulla....... ihastuttava musta-valkoinen työ tulossa...... seuraavana sivuaskel Feebies for Grafters blogiin..... ihana peruspeittomalli kelta-harmaa-valkoisista kankaista ja paljon muutakin kivaa ...... sitten harha-askelien jälkeen jotenkin päädyin SunFower Seeds-blogiin....jossa oli kivoja töitä myös...... askeleet jatkuivat taas Flickr-kansioon The St.Luis Modern Quilt Guild, jossa on paljon ihastuttavia töitä....... ja sieltä päädyin jotenkin Stitched in Color blogiin........Värimaailma on varsin värikäs ja ihastuttava...... mutta matka jatkui vielä sivupalkin kautta Bloggers Pillow Party kuviin..... ja tässä vaiheessa pää on ihan pökkyrässä väreistä ja uusista ideoista :)))  Askeleetkin ovat varmasti menneet  jo sekaisin, mutta eihän sillä ole niin väliä, jos matka on kuitenkin mukava ja antoisa......... Tältä matkalta jäi muhimaan monta kivaa ideaa mieleen................. Meidänkin perhe tarvitsisi uudet tilkkuiset tyynynpääliset, kunhan saisi ensi koiran opetettua, että tilkkupäälisiä ei jyrsitä kulmista ! Miksiköhän se koira ei jyrsi kaupan tätien ompelemia päälisiä ?!?!?!?

Mukavia hetkiä tällä kesäpolulla................ Maritta

P.S Yksi polku on jo hukassa....... olisin niin halunnut jakaa sen idean.... minun täytyy varmasti käydä uudelleen tälle "nettipolulle".

P.S Ei löytynyt sitä sivua mitä etsin, mutta löytyi jotain muuta :)) Tässä linkki tosi helpon, mutta mukavan näköisen mallin tekemiseen. Blokkimallilla voisi vaikka surauttaa pikaisesti kesäkassin.......