......jatkuvat vaikka joulu on nyt vietetty. Ja kerrankin oli joulu ilman hössöttämistä. Vain olimme, söimme kohtuudella, pelasimme lasten kanssa pelejä ja katseltiin jokunen elokuva. Sama levollisuus jatkuu vielä, mutta nyt pitää jo suunnata talosta ulos kauppaan, ainakin hakemaan maitoa ja tuoremehua :)

     Sain tehtyä joulukuun alussa aloittamani joulukalenterilaatikko-peiton päälisen valmiiksi juuri ennen ompelukoneen joulurauhajulistusta, kun tein viimeisen "luukkun" etuajassa. Peiton korkeus on hyvä,  mutta leveyttä pitäisi ehkä saada lisää mahdollisesti reunakaitaleella. Pitää miettiä laitanko reunan vai en? En ota vielä ompelukonetta esille, joten ennätän pohtia asiaa uuden vuoden puolelle. Kankaita ei juuri ole paljon jäljellä, joten reuna tulisi tummasta kankaasta.

                         1161265.jpg

     Joulun päivät tikkailin hexagoneja, joita kasailen tyttöni kesäpeittoon. Sainkin tehtyä aika monta blokin alkua, mutta monta on vielä tehtävä ennen kuin koko peitto on valmis. Peitto valmistuu kuitenkin pala ja blokki kerrallaan. Yhdistelen valmiiksi tikattuja blokkeja sitten kaistaleilla.

                              1161293.jpg

      Pesukonekin piti taukoa pari vuorokautta, mutta nyt se saakin pyöriä sitten tauotta............Maritta