.... eivät tahdo riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Pesukone on pyörittänyt tasaiseen tahtiin vuorotellen tavallista pyykkiä ja tilkkukankaita. Sain ystävältä lahjaksi säkillisen kankaita, joita olen nyt pessyt. Ja silittänyt :) Punaisia kankaita on nyt niin paljon, jotta taidan tehdä niistä jonkin lahjan kiitokseksi ystävälleni kankaista.  

      Quilt-A-Long projektiin tuli jo toiseksi viimeinen blokki, mutta ompelu saa nyt odottaa jonkin päivän. Kassiprojektin langat ovat nyt koneessa, ja ompelulankojen vaihto on niin työlästä. Olisi kiva, jos voisi vain ommella aina kaikki samanvärisellä langalla. Kassin teko edistyy hitaasti, mutta varmasti. Malli tuntuu olevan kaikilla muilla tilkkuilijoilla paitsi minulla :)

                              1247337.jpg

      Olen muutenkin selannut parit illat tarkasti kassikirjojani ja miettinyt parhaimpia peruskassimalleja. Tarviiko perustilkkuilija isoa, isohkoa vai käsilaukku kokoista kassia, ja mikä blokkimalli olisi tarpeeksi haastava jo kokeneellekin ompelijalle, mutta myös tarpeeksi helppo aloittelijalle ? Itse olen mieltynyt japanilaisiin käsilaukku kokoisiin, mutta niissä ei juuri kannella paljon tavaroita mukana :) Ja lapsiperheen äidillähän tavaraa riittää käsveskassa......................Maritta