ja aivot taas ihan tyhjänä ajatuksista :( Ompelukonekin rupesi temppuilemaan. Kaipaa varmasti nyt sitä vuosihuoltoa ja sisukalujen puhdistusta kaikesta kangaspölystä.

Jotain sain kuitenkin tänään ommeltua. Minulla on jäänyt taas joitakin pieniä kangassuikaleita jämäpaloina jo loppusuoralla olevasta vaaleansinisävyisestä kassista. Palasista syntyi tälläinen pinta......

    

pussukkaa varten. Joku kaitale vielä jäi raitakangasta, joten joku ihan pienenpieni juttu saadaan vielä niistäkin :)

Löysin nettisurffailun tuloksena pari uutta BOM-projektia tällekin vuodelle. Bunny Tales- sivulta voi tehdä kivan orava-aiheisen työn palapalalta. Olen tulostanut itselleni blokit talteen, sillä juuri nyt ei ole mahdollisuutta tehdä näitä viekeitä oravia.

Syverkstan-Quilting sivulta löytyy mukavia kissablokkeja. Nämäkin kissat pitää tallentaa, sillä kissoilla voi vaikka koristaa kivasti joitakin lasten kasseja tai tyynyjä, jos ei jaksa tehdä koko kissapeittoa.

John Cary'n Block-A-Palooza sivuilta löytyy taas quilt-a-long-projekti. Tätäkin on kiva seurata mitä tuleman pitää vaikka ei nyt juuri tekisikään itse blokkeja. Projektin jokaisen blokkimallin antaa eri tiimi/suunnittleija, joten tästä ei voi todella etukäteen arvata mitä joutuukaan ompelemaan :) 

Kiva kuukausittain tehtävä mini-tilkkutyö-projekti löytyi The Purl Bee-blokista. Jokainen kuukausi työ on erillainen, mutta kooltaan pieni, joten sen saa nopeasti valmiiksikin. Ja jos niitä jaksaa tehdä joka kuukausi on loppuvuodesta pieni 12 työn näyttelykin kasassa :) Tämän blogin idea on niin kiva, jotta taidanpa yrittää tehdä kaikki työmallit minäkin. Nyt on jo neljä ohjetta julkaistu, joten minun on ehkä vietävä se ompelukone huoltaan pikinmiten. Blogista löytyy muitakin kivoja ohjeita ja ideoita.

Perjantai on pian kääntymässä lauantaiksi, joten kipinkapin nukkumaan............... Maritta