.....menee "toipuessa" eilisestä tilkkuompelupäivästä. Olihan taas niiiiin kiva päivä, että on ihan voipunut olo. Koneet hyrräsivät, ihasteltiin kankaita ja toisten projekteja, suunniteltiin tulevia, kahviteltiin herkkujen kera ja naurettiin ! Terapiahoitoa saimme varmasti kukin taas joksikin aikaa :)

     Sain tehtyä vähemmän itse ompelua kuin olin etukäteen ajatellut, mutta sehän ei haittaa. Sain kuitenkin  valmiiksi jouluisen  mysteerin, joten ensimmäinen Työn Alla Oleva Projekti on valmis listalta. Jihuu !!!                 

                   1240937.jpg 

Toinenkin joululiina tuli tikattua, mutta reunakaitalekankaan valinta tuottaa ongelmia. Minulla ei ole juuri sopivaa vihreää, joten laitan työn nyt odottelemaan hetkeksi.

    Otin tänään esille pari kangasta, joista olisi tarkoitus kokeilla peruskassi. Meillä on vappukassikurssi huhtikuun lopulla, ja sitä ennen pitää kokeilla yksi kassikaava ja varmaan toinenkin.Valitsin nyt vähän rauhallisemmat kankaat, sillä viime työt ovat olleet niin rajun värisiä :) Kuvan sininen kangas on tummempi ja tasaisemman värinen. Nämä kankaat ovat enemmän juuri minun kankaita...........Maritta

                        1240771.jpg