.... tällä viikolla hoitotyön arvoja. "Edellisessä" elämänvaiheessa olen pohtinut varhaiskasvatukseen liittyviä hoitosuunnitelmia ja hoitotyön arvoja, ja joskus kauan sitten ollessani sairaalassa töissä mietin miten kohtaan potilaan/asiakkaan hoitotyönammattilaisena sairaalassa - silloin ei vielä puhuttu "arvoista". Tällä viikolla olen pohtinut "uudessa" elämänvaiheessa vanhustyöhön liittyviä hoitotyön arvoja. Kaikista hienoista hoitotyön arvoista huolimatta ajattelen, että välittävä läsnäolo on kuitenkin kaikken tärkein - oli sitten asiakas/potilas juniori, seniori tai sillä välillä, tai olipa kohtaamishetki lyhyt tai pitkä ! 

   Tulipas nyt henkevää ajatusta heti sunnuntai-aamuna :) Kaiken arjen pyörittämisen keskellä, olen ennättänyt vähän tutkimaan vanhoja varastoja. Ja löysin tälläisen vuonna - 93 ostetun kankaan......

              1829108.jpg

      Muistaakseni minulla oli tarkoitus ommella tästä lapsille sängynpeitot :) Kangas on markiisikankaan paksuista, joten ihan tavallisiin tilkkutöihin se on liian paksu. Jotain siitä pitäisi tehdä kuitenkin- joskus !

           Menneellä viikolla vietin nimipäivää. Hyvä ystävä toi paketin, josta löytyi pariin peittoon taustakankaat..........

                1829111.jpg

   Ihana, kun edes ystävät luottavat siihen, että jossakin vaiheessa saan tilkkupäälisiä taustakankaita vaille valmiiksi :) Oma usko on aina välillä hukassa.

   Nyt ruuanlaittoon ja illasta piipahdan ohjaamaan kassin kahvojen asettamista viittä vaille valmiiseen tilkkukassiin............... Maritta

 P.S Mitkähän olisivat tilkkutöiden tekemisen arvot ?!?!?!