.... päivä ja huomenna on vuosi 2009 ! Kuinka nopeasti vuosi onkaan taas mennyt.

      Monta tilkkuprojektia on saatu valmiiksi vuoden aikana, mutta yhtä paljon on varmasti tullut keskeneräisiä töitäkin :) Mieli on laukannut kovaa vauhtia uusiin ideoihin ja entiset ovat jääneet taka-alalle. Tai hukkuneet kasvaviin kangaspinoihin. Joitakin töitä on ihan kadoksissa tai siirtynyt paikkaan-nimeltä-jemma.

   Tässä kuvana joitakin vuoden 2008 projekteja.............

            2178312.jpg 

   

  Kaija piti muistaakseni tänä vuonna kankaan "ostolakkoa", jota minäkin henkisesti yritin tukea, mutta huonoin tuloskin. Kankaitakin tuli ostettua, ja suurin osa niistä odottelee yhä pesemistä ja ompelemista............

             2185474.jpg

      Yritin omasta puolestani ahkeroida SPR:n sukkakampanjaan 10 sukkaparia ja onnistuinkin siinä. Niinpä omani olivat niiden 118 sukkaparin joukossa, jotka lähtivät loppuvuodesta Tampereelle käsityökerhomme lähettäminä. Pipoja en ennättänyt neulomaan, joten niiden neulominen jäi odottelemaan tulevia kampanjoita. 

      Yhteisiä tapaamisia tilkkuystävien kanssa oli tasaisesti pitkin vuotta. Odottelen jo innolla tulevan vuoden tapaamisia. Ensi vuodelle on suunniteltu jo parikin tilkkukurssia, joten eiköhän kaikille varastoon hankituille materiaaleille löydy jossakin vaiheessa käyttöä :)) Toivotaan ainakin -muuten joudun itse  paikkaan-nimeltä-jemma kaikkine varastoineni.

    Kaikkea hyvää tulevalle tilkkuiluvuodelle 2009. Nautitaan tulevista haasteista tilkku ja pisto kerrallaan.................  Maritta