on yllättävän raskasta :) En muistanutkaan mitä kaikkea pieni tuo tullessaan. Eilen oli kiltailta, josta jouduin olemaan pois vanhempainillan vuoksi - paitsi unohdin mennä koululle, kun olen koirien kanssa lenkillä ties-kuinka-monetta- kertaa.  No,kiltailta onnistui ihan varmasti ilman minuakin, ja vanhempainillassa olisin kuullut jo kolmannen kerran mitä muutoksia nuoren elämään tulee yläasteelle siirtyminen. Koiravauva on pieni vain kerran .)

Koiran ulkoilutuksen välissä sain tehtyä lahjapussukan vuoden 1974 kretonkikankaan näytepaloista.......

    

Yhdistin kankaisiin ihan peruspellavaa. Kokeilin kyllä muitakin vaihtoehtoja, mutta pellava tuntui kaikista parhaimmalta. Se ei "imenyt" retrokankaiden väriä pois. Ja ihan perusmalli sopi tähän parhainten. Kretonki ei ole ihan perustilkkutyökangasta, joten en ajatellutkaan leikkaavani kovin pieniä paloja siitä :) Hyvä, että sain tämän edes tehtyä. Takaosaan pussukkaa jäi vielä pari palaa....

   

Pussukka annetaan perjantaina eläkeelle lähtevälle työkaverilleni. Hän on valmistunut vuonna-70, joten nämä kretonkikankaat ovat sen vuoksi pussukassa. Sisällä käytin vuorina.......

   

vanhaa käytöstä poistettua leikkaussaliliinaa. Nekin ovat aika pitkälle muuttuneet kertakäyttöisiksi, joten ajattelin sen olevan hyvä muisto menneeltä ajalta työkaverilleni. Työkaverini on ennättänyt olla työelämässä 42 vuotta hoitajana. Siinä ajassa on moni asia muuttunut - monta tutkimusta on poistunut vanhentuneena, uusia tullut tilalle, tutkimuslaitteet "eläköityneet" ja uusia tekniikoita tullut mukaan. Hän on pysynyt erittäin hyvin mukana ajan kehityksessä. Toivottavasti pystyn itse samaan :) Potilaatkin ovat muuttuneet, mutta onneksi jotain on pysynyt samana. Hoitajia tarvitaan yhä hoitamaan potilaita - meitä ei ole korvattu vielä roboteilla :)

Tulipas nyt syvällistä tekstiä....... Nyt otan esille taas koirantauluttimet ja sen jälkeen toukokuun jotain-valmista-joka-kuukausi-projektin..... keltaisen kaitaliinan alun.... mitenkähän monta keltaista työtä minulla onkaan kesken, ja keltainen ei ole edes minun lempiväri :)

            Maritta