Nettipimento kesti lähes kaksi viikkoa, onneksi sentään töissä pääsi vähän vilkuilemaan toisten blogeja. Kesäloma loppui ja olin tyytyväinen kun sain monta työtä valmiiksi, kuvia en toki muistanut kaikista ottaa. Tein kummipojalle ja hänen vaimolleen häälahjaksi tilkkutalon, mutta unohdin ottaa kuvan.

Muutama sydän-pannulappu valmistui viime sunnuntaina. Sattui olemaan pari riekaletta aikamoisen vanhaa kangasta, josta juuri ja juuri tuli kaksi pannulappua.  Ohje on Marlin blogista.

Tämän kukkatyön olin tehnyt noin 5 vuotta sitten reunakaitaletta vaille valmiiksi ja sitten HUKKASIN SEN... Siivoilin lipastoa ja ihmettelin miksei alin laatikko mene kunnolla kiinni ja siellähän se tilkkutyön-tekele odotteli, vähän nuhraantuneena mutta jatkamiskelpoisena. Taidan viedä työhuoneen seinälle toisen kukkatyön viereen.  Kannattaisi varmaan siivota useammin??!!

Olen pitänyt tiukkaa linjaa kangasostosten suhteen, mutta nämä kankaat lähtivät mukaan Mikkelin ihanaisesta Tateljeesta elokuun alussa. Harmi kun ei ole kuvia tuosta kaupasta, mutta voin suositella retrokankaita, ym. etsiville. Omistaja oli ostanut vanhan tekstiilikaupan varaston, joka oli ollut 40 vuotta varastoituna kellariin. Hän oli ostanut myös vanhan kassakoneen,  hyllyt ja myyntipöydät.  Kaupassa oli mm. lasten alusvaatteita avamattomissa paketeissa, tekstiilinäytteitä, lankarullia myöskin avamattomissa 6 kpl paketeissa. Kaikki ei ollut myytävänä.  Sinne täytyy mennä toistekin Mikkelissä käydessä. Sitä mainostettiin paikallislehdessä, että jos sinulla on aikaa käydä vain yhdessä paikassa Mikkelissä niin tämä on se paikka. Ja kyllä tosiaan oli. Toinenkin tunti siellä olisi vierähtänyt. Sain kankaat pakattuna näin ihanan vanhanaikaisesti (aidosti vanhaa paperia ja tuo puurulla)

ja tässä kolme kangasta, joista kelta-oranssi oli pakkakangasta, pari muuta valmiita paloja, tuo alimmainen on ohutta esiliinakangasta:

Kelta-oranssille minulla on jotain suunnitelmanpoikasta, ostin keväällä Forssan museon myymälästä samantyyppistä tukevaa puuvillaa oranssina ja ruskeana. Ehkä suunnitelma tarkentuu lähiaikoina...

Viikonvaihteessa alkaa Kokeilevan käsityön kurssin toinen lukukausi. Lauantaina opiskelemme värioppia ja varsinainen kurssi alkaa tiistaina. Kivaa!   

Sunnuntaiksi lupasin  Annukan peiton valmiiksi, joten kuvia tulossa lisää...  ~Kaija