...., kun on tullut viileät ilmat. Aamulla oli vain 3.8 astetta lämmintä, kun kävin koiran kanssa aamulenkillä ennen töihin lähtöä.

   Työt ovat alkaneet, ja tuntuu oikein mukavalta herätä aamulla kodin ulkopuolelle töihin :) Työpäivät ovat sujuneet vauhdikkaasti, mutta mitään en ole kyllä saanut tehtyä tällä eka viikolla töiden jälkeen kotosalla - makaa retkotan vain sängyssä voipuneen. Ei puhettakaan, että remontti jatkuisi ainakaan tällä viikolla. Ja oma remonttireiskakin on reissussa pohjoisessa ja yksin en ala kaikkia hommia tekemään. 

   Eilen oli myös syksyn ensimmäinen kiltailta ja oli todella mukava nähdä kiltalaisia saunaillassa. Juttua riitti, suunniteltiin tulevia, katseltiin joitakin kesän aikana valmistuneita tilkkutöitä, tehtiin vähän kangaskauppoja  ja syötiin hyvin :) Söimme mm. yhden ison mansikkakakun melkein kokonaan :))

   Tänään ennätin piipahtaa lehtitiskissä Prismassa ja ostin pitkästä aikaa uuden tilkkulehden............

            1799995.jpg 

            ainoastaan yhden peittomallin takia................

                   1799997.jpg 

Tämä peittomalli pisti silmään lehteä selaillessa sen verran voimakkaasti, jotta raskin ostaa lehden. Lehdet ovat hirmu kalliita, joten mielummin melkein ostaa kirjan kuin lehden. Peiton malli on tosi yksinkertainen, mutta samalla niin yksikertaisen hieno.

    Irma on muuten tehnyt "paitatyynyn", joka olisi minunkin suunnitelmissa tehdä. Jossakin vaiheessa oli ajatuksia pitää ihan paitatyynyn ompelupäivä killan tyttöjen kanssa syksyn aikana. Säästin kirpparipusseista pari paitaakin ihan tätä ajatusta varten.

   Nyt takaisin sängyn pohjalle. Jokohan voisi mennä nukkumaan ?!?!?!

                                                   Maritta