enkä ole ennättänyt tai edes ajatellut ompelutouhuihin ryhtymistä. Vaivaako ompeluväsymys vai jokin innostuksen puute-tauti?!?!

Ilmat eivät ole oikein suosineet viime päivinä, mutta sehän ei minua haittaa, kun en ole varsinaisesti kesäihminen :) Ja vesisade antaa luvan laiskotella ja olla vain. Eilen katselin pari elokuvaa, ja tänään hain kirjahyllystä pari lukukirjaa esille. Käsityöihin liittyviä kylläkin......

   

Toinen liittyy tilkkuiluun, sillä The Half-Stitched Amish Qulting Club by Wanda E. Brunstetter- kirja kertoo amish-lesken Emman vetämästä tilkkukurssista. Kurssilla on tietysti erilaisia persoonia - jopa miehiä - jotka selvittelevät elämänsä solmuja tilkkutyön edetessä.  Odotan mielenkiinnolla lukukokemusta tästä kirjasta. Kirjassa on yksi tilkkutyömallikin bonuksena. Sen voin tehdä, kun olen lukenut kirjan :)

Toinen kirja kertoo taas Modistamo Los Milagros'n touhuista, kirjoittajana Maria Cecilia Barbetta. Kirja on ristipistotyökirja, ja lainatakseni takakannen tekstiä "romaani on naisten tarinoista koostuva loistelias tilkkutäkki, jossa kaikki menee suloisesti sekaisin ja kankaiden valkoiset ja mustat pilkut lomittuvat toisiinsa´". Eli siis suomeksi sanottuna juuri sopiva kirja sadepäivän kirjaksi :)

Kuvassa on mukana Kööpenhaminasta ottamani ilmainen postikortti, joka oli houkutteleva. Se on kuin tilkkupinta. Ja lukulasini saivat juhannuksena uuden kaulanauhan - nyt ne pitäisi olla aina tallessa nauhassaan :) Katsotaan kuinka lasit löytyvät jatkossa.......

Mukavaa suomalaista kesäviikkoa....... Maritta

P.S Illalla tapaan tilkkuystäviä, joten ihan kirjojen lumoihin en heittäydy. Jospa saisin taas innostusta myös ompelutöihin nähdessäni muiden tekemiä töitä.