... vierähti tämä päivä Hupikummussa. Nyt on niiiiiin voipunut olo! Olisin ihan valmis jo nukkumaan, mutta monta hommaa pitäisi tehdä vielä tänä iltana.

   Löysin eilen minulle uuden nettikangaskaupan Kangas-Mallan, josta yritin katsella villakankaita välivanuksi. En tilannut vielä mitään, kunhan vain surffailin.

  Seurailen tällä hetkellä sekä englanniksi että espanjaksi Dear Baby Jane- peiton blokkien tekoa. Mukava seurata kuinka blokit tehdään. Oma Querida Juanita- peitto on jäänyt remontin jalkoihin, mutta toivottavasti nyt elokuusta elämä normalisoituu koulujen ja töiden alkamisen myötä. Aivot alkavat taas toimimaan ja energiaa löytyy muuhunkin kuin pakollisiin hommiin :)

  Sain äidiltäni Oulun reissulla hänen kuntoutuksessa värjäämänsä tilkut............

           1778851.jpg

   Hän oli tehnyt itselleen ison kauniin liinan ensimmäisellä kerralla, ja toisella kuntoutusjaksolla värjäsi minulle syksyisiä paloja tilkkutöihin. Rovaniemeläisen kuntoutuspaikan toiminnanohjaaja oli ollut kyllä sitä mieltä, ettei aurinkovärjättyjä kankaita kannata tilkkutöihin käyttää- hukkaan menevät tillkkutöissä. Toivottavasti kys. ohjaaja kävi katsomassa Rovaniemen näyttelyn, sillä siellä oli aika monessa työssä käytetty juuri aurinkovärjättyjä tilkkuja tai muuten itse värjättyjä kankaita kuten esim. tässä työssä........

                      1778875.jpg Työn tekijä on Seija Viljanen ja kauniin peiton nimi on "Sinipeite". Kaunis kiitos Kielolle Rovaniemelle tiedoista !!! 

   Nyt vielä uittamaan koiraa, miestä ja  tyttöä..........Maritta