kunniaksi kävimme katsomassa Karkkilan kirjastossa viimeistä päivää olleen Karkkilan killan tilkkunäyttelyn. Oli hieno näyttely ! Toivottavasti Kaija laittaa hieman kuvia näyttelystä jossakin vaiheessa blogiinkin.

Karkkilareissulla lahjoitettiin myös iso säkki tavaraa kirpparille. Samalta kirpparilta löydettiin jotakin mukaan ostettavaakin....

  

Siis ostin Disney'n lasten kassin, josta purin vetoketjut ja messinkirenkaat talteen- renkaat tulevat uuteen hexagon kassiin, ja juuri renkaiden takia ostin kassin :) Tietysti piti tarkistaa silkkikravattitilanne samalla reissulla :)) Kaksi ostettavaa löytyi. Pian kravatteja alkaa olla tarpeellinen määrä yhteen "japanilaiseen projektiini".

Posti toi perjantaina uusimman tilkkukirjahankintoni. Tällä kertaa se on kuvateoskirja taidetilkkutöistä, jossa ei ole varsinaisesti ohjeita töiden tekemiseen. Joistakin tekniikoista on  pienet ohjeet, joiden perusteella pysyy kokeilemaan jotakin uutta itsekin. Kirja on " The Art Quilt Collection, Desings & inspiration from Aroud the World, Foreword by Linda Seward"

Kannen kuvistakin näkee, että kirjassa on paljon yksilöllisiä töitä, värikkäitä sellaisia, 120 työtä. Alla olevassa kuvassa on kaksi työtä kirja sivuilta. Toinen on Daphne Greig'n työ "Blue Ocean, Turquoise Sea" ja toisen työ on tehnyt Elizabeth Barton " Looking Out The Back"

 

Joku ennätti varmasti jo miettiä, miksi tilasin samaa kirjaa kaksi kappaletta?!?!?! Siksi, että toisen haluan lahjoittaa pois blogiarpajaisten  palkintona :) Jättämällä tähän postaukseen kommentin, olet mukana arvonnassa. Olkoon viimeinen kommentin jättöpäivä äitienpäivä 8.5, ensi sunnuntaina klo 15. Sen jälkeen arvotaan kirjalle uusi omistaja :)

Arpaonnea kaikille mukaan osallistuville.................... Maritta

 P.S Kirjassa on myös mm. Kent Williams'n työ, minun silmää miellyttävä työ Frieda Oxenham'milta, ihana työ Ann Brauer'lta ja minua inspiroiva työ Lisa Call'lta. Käykää surffailemassa linkeissä, niissä on kauniita töitä.