harrastusta :( En ole ennättänyt tehdä mitään - en oikeasti mitään! Välillä on tälläisiäkin ajanjaksoja.

Tämä viikonloppu menee töissä, joten ompelukone voi olla ihan rauhassa kotona. Nettiä olen selainnut etsien kivoja uusia ideoita tulevalle killan toimintakaudelle. Vielä on yksi kiltatapaaminen ennen lomakautta. Meillä se on perinteisesti saunailta, joten unohdamme tilkut ja keskitymme löylyihin ja herkkuihin :)

Pari kiva sivua löytyi netistä. Voi olla, että olen joskus ennenkin katsellut samoja sivuja :) Zakka-tyyli viehättää kesää kohti mentäessä, koska siinä voisi käyttää pellavakankaita,joita on kertynyt kangasvarastoon. "I Finally Have Time" blogissa on kiva ohje mukavalle talomalliselle pussukalle. Se voisi olla kiva mökkituliainen tänä kesänä kyläillessä ystävien mökeillä. Ja tälläisen pussukanhan voi tehdä vaikka kuinka hienoksi :) Ja vaikka muistuttamaan ystävän mökkiä.

Noodlehead - blogissa on kivoja yksinkertaisia ompelutöitä. Pari kassia vaikuttaa oikein mukavilta ja pikaisesti tehtäviltä malleilta.

I Heart Linen - blogissa on kiva ja yksinkertainen joulukalenteri-idea. Löytyy arkistosta joulukuu 2011 kohdalta. Ja uskokaan tai älkää, joulu on taas pian kulman takana :) Tälläisen kalenterin voisi väsätä ystävälle lahjaksi. Samassa blogissa on myös mukava pelilauta/pussukka ohje. Pelilaudan ohje löytyy "I Heart Linen" -blogin kuvista nappaamalla. Pelinappulathan voivat olla vaikka kiviä, nappeja, koristelasin paloja ym.

Tälläinen kiva "kolikkopussukkakin" on mukava lahja tai vaikka omaksi ilokseenkin voisi tehdä pussukan kesäprojekteja varten. Käsinompelutarvikkeet kulkevat mukana vaikka rannalle tässä pussukassa :) Samalta sivustolta löytyy muitakin pussukka malleja pilvinpimein.

Siis malleja piisaa :) Ja se joulu on OIKEASTI pian tulossa, niin nyt voi jo aloittaa kesäprojektina tekemään tälläisiä huopakoristeita rannalla istuessa. Malli löytyy Zakka Life Craft project :))

Elossa ollaan ja tilkut mielessä........ Maritta

P.S linkittäminen ei näköjään yhä edelleen onnistu tai se onnistui hetken, ja nyt linkit ovat ihan sekaisin. Sorry, se on minusta riippumattomsita tekijöistä.