.... tekemässä Muumitestin, ja olen sekoitus muumipapasta ja - mammasta.............

                      

D) Muumimamma
Kutsuvatko ystäväsi sinua toisinaan Muumimammaksi? Se ei olisi ollenkaan ihme, sinussa on paljon samoja piirteitä kuin Muumimammassa. Olet kodin hengetär numero yksi! Sinut löytää kotona varmimmin keittiöstä ja nautit siitä, että saat häärätä ja hyöriä, tehdä ruokaa ja leipoa herkkuja. Olet todellinen äitihahmo ja haluat parhaan kykysi mukaan pitää huolta lähimmäisistäsi. Lapset ovat sinulle erityisen tärkeitä, olivatpa ne omia tai jonkun toisen lapsia. Olet lempeä, eikä pinnasi pääse palamaan helposti – olet täydellinen diplomaatti, joka löytää ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan.

muminD.jpg

   

C) Muumipappa
Muistutat eniten vakaata ja vastuuntuntoista Muumipappaa. Perhe ja lapset ovat sinulle hyvin tärkeitä, mutta luonteesi vaatii myös omaa rauhaa. Tarvitset aikaa itsellesi ja paikan, jossa voit olla yksin ja tehdä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet taiteellinen luonne ja sinulla on aina meneillään jonkin luova projekti. Mutta aivan kuten Muumipappa, sinäkin ajaudut toisinaan umpikujaan ja sinusta tuntuu ettei työsi tahdo edetä. Syvennyt usein omiin ajatuksiisi, mutta jaat mietteitäsi ja tarinoitasi mielellään myös muiden kanssa.

muminC.jpg

 

    Korostin punaisella piirteet, jotka itse tunnistan itsestäni. Nyt pakoon sekasortoa leipomokahville............................. Maritta