kaikkien normaalien kotihommien ja ruuanlaittojen lisäksi ennättänyt vähän ommella käsin tilkkuja. Hanneleen blogissa oli jonkin aika sitten kuva pienestä kulhosta, joka on tehty hexagoneista ja 5-kulmioista. Malli jäi kaivelemaan, joten nyt on oma kulho tulossa. Vuoritus vielä puuttuu jouluvärityksisestä kulhosta. Vien kulhoni malliksi kiltailtaa tiistaina, jos vaikka joku muukin innostuisi tekemään kulhon jouluksi. IHANAA näpertelyä!!!

Miehen piti perjantai-iltana tehdä yömyöhään töitä ja minun piti tehdä kouluhommia. Ajatukset eivät kuitenkaan enää luistaneet klo 23 jälkeen mihinkään, joten vaihdoin kokonaan ajatusten suuntaa. Tilkut kiinnostivat paljon enemmän :) Yhdessä japanilaisessa kirjassani on pieni pussukka tehty 5-kolmioista..............

   

joten tuumasta toimeen. Välivanuna on flanellia, ja vuoritukseksi on tulossa vaalea kangas. Raskin jopa käyttää tähän säästämäni kankaan palat Amerikan vuosilta, koska yksi 5-kulmio aika pieni :) Pussukkaan mallin mukaisesti tulee läppä samettikankaasta, jota minultakin onneksi löytyy jokunen pala :) Läpän kiinnitys nepparilla. Yritän saada vuorituksen vielä tänään valmiiksi, jotta pääsen esittelemään tämänkin projektin kiltaillassa - ja tietysti blogissa.

Nyt lämmittämään poronkäristystä perheelle ennen kuin alkaa Dancen finaali.................. Maritta