kotiutuminen sujui hienosti! Matka Tampereelle sujui mukavasti kimppakyydillä ja puhetta riitti mennentullen koko matkalle.

Sain perjantai-iltana viimeisteltyä uuden nimineulani.......

   

josta tuli aika iso :) Tekstikin näkyy kunnolla ilman lukulasejakin. Ei jäänyt varmasti kenellekään, ainakaan nimineulan takia, epäselväksi kuka olen ja mistä tulen :)

Mukavan päivän lopuksi kävimme Poppanavakassa ostoksilla. Minun ei pitänyt ostaa mitään - tietenkään - mutta "joukkoinnostus" tarttuu todella tehokkaasti. Niinpä ostin valmiita nauhakiekkoja ja pari palaa kangasta...............

    

Hevoskankaalle on kyllä käyttöä pikkulikan koulun joulumyyjäisiä ajatellen,ja kissakangas on muuten vain niin kaunista, mutta mitä teen nauhakiekoille ?!?!?  Nostin kiekot jo pöydälle ihmeteltäväksi, ja ompelukoneessa on valmiina oikean väriset langat. Omasta hyllystä löytyy varmasti lisää savyjä joiden kanssa  nauhaa voisi käyttää vaikka hirsimökkitekniikalla. Ja jossakin nettimaailmassa oli joku kiva malli kapeille kaitaleille, mutta MISSÄ ?!?!?!?! Aina pitäisi muistaa ottaa osoitetiedot ylös...................... Maritta

P.S Tänään maanantaina- mietittyäni pääni puhki viime yönä miten käytän kaitaleita- tilasin pari uutta tilkkukirjaa :) Molemmissa kirjoissa pitäisi olla vain kaitaleista tehtyjä tilkkutöitä. Kasaan loppuun yhden aloittamani blokkimallin.  Totesin sen liian hankalaksi/vaivalloiseksi/pieneksi tehdä, ja teen siitä vaikka pussukan.  Näin ollen laitan kaitaleet odottelemaan pöydän kulmalle uusia kirjojani :)

       malttamaton Maritta