.....kävin pitkästä aikaa katsomassa "Block of the Month website" sivuja. Siellä on alkanut vuoden alusta taas uusi kuukausiblokki- sarja. Ja ensimmäisenä blokkina on tietysti yksi kivoimmista blokeista l. karhuntassu "Polar Bear's Paw". Vaasassa on tilkkuilija, jonka sivuilta Life's a Quilt löytyy kuva blokilla tehdystä peitosta. Se on todella hienon näköinen. Pitääkö minun nyt aloittaa tämänkin sivuston "blokki kuukaudessa- projekti "?!?!?! Nyt mietityttää kovasti :) Missähän välissä sitten tikkailisi peittoja kasaan. Tilkkupintoja kyllä syntyy, mutta tikkaus onkin sitten hitaampaa.

     Tänään illasta täytyy ennättää tehdä muutakin kuin vain kankaiden silitystä- olen saanut pestyä ison kasan kankaista tilkkuiluun. Lisää odottaa kyllä lattialla, sillä Someron langan 5€ tilkkusäkki on vielä puoleksi pesemättä...........................Maritta 

P.S.    Illalla pääsin ompelukoneen ääreen, mutta silityskasa ei pienentynyt. Aloitin tekemään pussukkaa vanhoista kokeiluluontoisista palasista, mutta niistä syntyikin kaitaliina. Liinan tikkaus jääköön huomiselle, sillä tänään on treffit vielä House'n kanssa :)

         1200348.jpg