sai minutkin ulkoilemaan tänään ja kantamaan miehen reppua ihan omasta halustani, kun hän rymysi koiran kanssa ryteikössä. Olimme ulkoilemassa hienoissa syksyisissä kulttuurimaisemissa......

   

Kirkniemen kartanon mailla Lohjalla. Mukana oli tietysti termarikahvit ja eväsleivät kuten asiaan kuuluu - kahvit ja leivät maistuvat aina niin paljon paremmilta ulkona :) Pikku likalla oli termarissa oli lämmintä glögiä, joten joulunodotus on alkanut meidän perheessä.

   Päivän ulkoilun jälkeen jatkojalostin työkaverilta saamaani verhokangasta.......

      

Verhoja oli kolme, kapeahkoa kappamallista palaa. Kangas on hieman paksumpaa kuin tavallinen tilkkutyöpuuvilla, muttei kuitenkaan ihan farkkukankaan paksuista. Tällä kertaa en halua käyttää kangasta Tyhy-kassien tekoon, vaan teen kankaasta työkaverilleni yllätyslahjana retkipeiton :))

Olen joskus aikaisemmin saanut jostakin vihreää saman paksuista kangasta, joten lisäsin sitä raitakankaan kaveriksi.  Raitakangas houkutteli leikkaamaan pikaisesti Kaffe Fassetin  raitakangasmallien mukaisesti........

     

Koska raitakangasta ei ollut kovin paljon, lisäsin vihreitä neliöpaloja väleihin. Vielä reunoihin kolmiopalat , ja pinta retkipeittoon alkaa olla valmis. Peitosta ei sittenkään tule kovin iso, mutta eiköhän sen päällä voi kuitenkin köllötellä puistossa joskus tulevina vuosina esim. pikku vauvan kanssa :) Katsotaan saanko peiton kasattua jotenkin kassimalliseksi, että peitto on helppo ottaa mukaan "kassina" ja aukaista sitten puiston nurmikolle. Jossakin olen nähnyt sellaisen kassimallin, mutta missä kirjassa ?!?!?!

      Värikästä viikonloppua ja syyslomaviikkoa ensi viikolle.................... Maritta