Mekin ahkeroitiin eilen killassa ja tehtiin kiltatunnusta. Se pitää lähettää syyskuussa Finnquiltille, oltiin siis hyvissä ajoin talkoissa. Tehtiin samalla toinen kappale itsellemme näyttelykäyttöön. Tunnukset ovat viittä vaille valmiita, joten esittely jää tuonnemmaksi.

Ajattelin tehdä kummitytölle rippilahjaksi torkkupeiton ja aiheeksi valitsin tähdet. Tosin vaikuttaa siltä että joutuisin ahkeroimaan tosi kovasti jotta saisin peiton rippijuhliin mennessä valmiiksi ja otankin sen asenteen että jos ei rippijuhliin niin sitten yo-juhliin  tai valmistujaisjuhliin ;)

Blokkeja ei vielä ole kasattu keskuspalaa lukuunottamatta, mutta tällainen olisi suunnitelma. Sitten kun blokit on kasattu täytyy kokeilla muita vaihtoehtoja, blokkivärkkejä on niin runsaasti että peiton voisi tehdä myös pelkistä tähdistä ilman välikangasta.

1242577615_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt joudun laittamaan suunnitelmat jäihin ainakin viikoksi... matkakuume alkaa kohota, vaatteet on valittu, mutta voi olla että keskiviikkona on toinen mieli. 

Tässäpä linkki kolmiulotteisen lentävän hanhen tekoon, jonka Timsin Ricky meille ystävällisesti neuvoo. Aika kiva malli.  ~Kaija