oli tietysti uusin numero "Patchwork Quilt tsushin nro 153, 2009" !!!!  Selailin lehden useamman kerran illan aikana ,ja joihinkin malleihin silmä pysähtyi taas uudelleen ja uudelleen....

Kaikkea ei ennätä kokeilla ennen joulua, mutta joku näistä olisi kiva tehdä - vaikka killan pikkujoulujuhliin arpajaispalkinnoksi :) Pidetään peukkuja, että aikaa löytyy jostakin.

Selaisin kyllä illan aikana sisällysluettelon myös kehittämistoiminnan kirjasta, etten potisi kovin huonoa omatuntoa.

Mies on taas reissussa tämän viikon. Hän lähti suomalaisittain vähän eksoottisempaan maahan tällä kertaa. Lento oli Ulan Bator - kentälle Mongoliaan. Heitin lähinnä vitsinä, että ehkä sielläkin on tilkkukauppoja :) Mies vastasi, ettei varmasti ole, sillä sen on niin "susirajan takana", ettei tilkut varmasti siellä kiinnosta ketään. No, tänään tuli tekstiviesti :"Rakas, ihme kyllä, mutta täällä on tilkkukauppa!" Nyt elän jännityksessä ennättääkö suomalainen mies piipahtaa mongolialaisessa tilkkupuotissa :)) Harmi, kun en ole mukana. Siellä voisi kuvitella olevan mielenkiintoisia paikallisia kankaita tai sitten amerikkalainen tilkkuilu on ennättänyt sinne asti.

                          Maritta