..... jonka antoi meille Maija. Siis pitäisi kertoa itsestäni viisi omituista tapaani :) Niitä olisi varmaan useampikin, mutta taitaa itsesensuuri iskeä tässä vaiheessa.

Alkuperäinen  haaste tai tehtävänanto:
Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen
seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman
perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn
ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja
tästä merkinnästä.

 Siispä

 1. Nukun aina -kesät talvet- villasukat jalassa. Syyn on siinä, etten halua varpaideni päälle mitään peittoa. Rupeaa ahdistamaan, jos peitto painaa varpaita tai jos varpaat eivät saa "happea". Lapsena mummolla meni meillä yökyläilessä kaikki yöt minua peitellessä, kun potkin aina peiton pois jalkojen päältä. En voi oikein nukkua makuupussissa, kun jalat ovat pussin sisällä.

 2. Katson aina wc:ssä millainen "tikkaus" on wc-paperissa. Useimmissa on kaunis tikkausmalli, jota voi käyttää hyödyksi tilkkutöissä.

 3. Minulla on vakava riippuvuussuhde brittidekkareihin. Jos TV:stä ei tule mitään brittidekkaria, katson vanhoja jaksoja Poirot'sta tai Morse'sta nauhalta.

 4. Pidän hautausmaista.  Minua kiehtoo vanhat hautakivet ja hautausmaan hiljaisuus. Asuimme vuosia hautausmaan vieressä Oulussa, ja jouduin kulkemaan koulumatkani hautausmaan poikki. Koskaan ei sattunut mitään pelottavaa/kammottavaa pimeälläkään vaikkakin jonkun kerran meinasin tipahtaa avonaiseen hautaan.

 5. En oikein raskisi heittää koskaan mitään roskiin tai pois, joten kodissamme vallitsee tasainen kaaos. Siitä huolimatta useinmiten tiedän missä kaikki tavarat ovat -mieheni ei tiedä :) Tyttäreni näyttää perineen saman tietämisgeenin vai onkohan se vain joku naisten-yleis-geeni.

   Toivoisin, että tähän haasteeseen vastaisivat Irma, Mimosan kukka, Riikka, Satu ja Maarit. Blogimaailmassa pyörii monia haasteita, joten älkää ottako paineita vastaamisesta.

                            Maritta

  P.S Saimme myös Maijalta Arte y pico-tunnustuksen, josta kiitämme nöyränä.

                              2043566.jpg