Tuli Ellisofialta, jonka myötä täytyy kertoa viisi omituista ominaisuutta itsestään. Mitähän sitä paljastaisi, ettei paljasta liian outoja omituisuuksia :)) Jotain kuitenkin......

1. Mieheni tuo minulle tuliaiseksi maailmalta työreissuiltaan hotellihuoneesta aina kauniisti rasioihin pakatut suihkumyssyt. Ja olen TODELLA  tyytyväinen näihin "tuliaisiin" :) En käytä niitä ihan oikeassa tarkoituksessa suihkussa, vaan käytän niitä suojamuovina epämääräisen mallisissa ruokakipoissa juhlakautena. Nytkin tulevana jouluna voi isonkin lautasen päälle laittaa kivasti puhtaan suihkumyssyn, ja lautanen jääkaappiin.

2. Mieheni ollessa reissussa en halua nukkua pimeässä vaan jätän yövalon palaamaan makuuhuoneeseen. Haluan nähdä yöllä, jos "mörkö" tulee sängyn alta :)

3. Kuivin jalkapohjien hoidossa käytän perinteistä Vicky-salvaa - sitä pienessä purkissa saatavaa vihreää voimakkaasti mentolille tuoksuvaa voidetta. Se on OIKEASTI maailman parasta kuivien jalkapohjien hoidossa. Voidetta jalkoihin, puuvilla sukka jalkaan, ja aamulla on huomattavasti paremmassa kunnossa olevat jalkapohjat.

4. Keräilen ruosteisia maitotonkkia :) Nyt niitä on ulko-oven edessä jo neljä - kolme isoa ja yksi pieni. Ne ovat minusta vain niin kauniita.

5.  Olen erittäin herkkä itkemään elokuvia, mutta myös tv-mainoksia. Joskus joku mainos on vain niin liikuttava, että minulta pääsee itku oikein kunnolla. Näin ollen saatan itkeä päivän aikana monta monituista kertaa :)

Olisiko tässä tarpeeksi paljastuksia tällä kertaa :)) Jos joku haluaa napata tunnustuksen omaan blogiinsa ja kertoa omista omituisuuksistaan, niin ole hyvä ! Kiitos Ellisofialle tunnustuksen antamisesta meille Blokkisiskoille!

Nyt joululahjoja pakkaamaan, sillä olin koko päivän Helsingissä pikku likan kanssa ostoksilla..................... Maritta