.... kääntymässä yöhön. Pääsin osallistumaan tänään tilkkukurssille, jossa taittelimme kankaista blokkeja........

          1731565.jpg Kuvassa huonosti erottuvat vaaleat blokit ja vihreä-valkoinen blokki ovat minut aikaansaannoksia, moniväriset ovat muiden taiteltuja blokkeja. Mukavaa puuhaa, sillä ompelukonetta ei tarvitse ollenkaan. Minä halusin erityisesti keskittyä juuri tälläiseen taitteluun, vaikkakin kurssilla olisi ollut mahdollisuus kokeilla montaa muutakin mukavaa blokkia/mallia. Kirjahyllyssäni on useampikin kirja juuri tästä aiheesta, mutta en ole juuri kokeillut niistä mitään. Jospa nyt tämän päivän innoittamana saisin tehtyä jonkin taittelumallin kirjoistani.

    Harmittavasti en pääse huomenna kuin piipahtamaan kurssilla hakemassa kangaspakan, jonka ystävä osti kirpparilta. Pakassa on 60 m kukkakangasta :)) Ja minähän en todellakaan tarvitse lisää kankaita, mutta kun halavalla saa niin eihän pakkaa voi jättää kauppaankaan ! Pakan hinta oli 20€.

  Ilta on sujunut näin tummissa merkeissä tapetoimalla. Homma jatkuu huomenna, sillä tarvitsemme päivänvaloa saadaksemme kunnon puskusaumat.............. Maritta

         1731561.jpg