.... quilt-a-long projekti siinä pisteessä, että illalla käsityökerhossa laitan kerrokset kasaan lukkoneuloin. Pääsen siten aloittamaan käsintikkauksen jo huomenna. En halunnut ostaa yhtään uutta kangasta tähän peittoon, joten se on sitten sen näköinen kuin on - otan kuvan illalla ja laitan sen myöhemmin tänne kirjoituksen loppuun.

    Käykääpä ihastelemassa miten kauniin työn on saanyt tehtyä japanissa Lea ystävänpäivän kunniaksi. Antiikkiväriset työt ovat niin rauhallisen kauniita :)

    Muistathan ilmoittautua Sinä 2222 lukija vaikka kommentein, jotta tiedän lähettää sinulle pienen lahjan..........Maritta

             Klo 20.45

      Sain kiinnitettyä quilt-a-long projektin lukkoneulavaiheeseen ja nyt alkaa tikkausurakka.......

                1287871.jpg

 ............. joka saattaa kestää ja kestää ja kestää :) Toivotaan katsottavia elokuvia seuraaville viikoille telkkariin, jotta saan peittoni valmiiksi.

       Laskuri on pyörähtänyt tasaluvun ympäri. KUKA olit ? En saa jostain syystä vieläkään luettua yhteiseen email- osoitteeseen laitettuja viestejä, joten kokeile tätä mahind6(ät)gmail.com osoitetta kertoaksesi kenelle laitan paketin tulemaan.................. Maritta