.....heittää hukkaan niin ystäväni lauantaina leikkaamat harjoituspalat valmistuivat iloisen kirjaviksi tabletiksi. Ehkä liiankin iloisen, mutta ainakin pikku pojat heräävät aamulla näiden tablettejen äärellä oikein kunnolla. Väriterapiaa heti aamusta!

                   1272225.jpg

         Minun pitää varmasti ommella itsellekin kangastabletit joku päivä. Käytän aina vain osto-sellaisia, jotka menevät aikaa myöten ruokottoman näköiseksi, kun kaislapohjaan jää ruokatahrat. Näitä kankaisia ainakin voi pestä kunnolla koneessa.

        Kiltailta oli mukava - oli työn alla olevia "show and tell" töitä, parit uudet lehdet katsottavana, valmiita töitäkin jokunen ja kahvit Runebergin tortulla  :) Mysteerin toinen osa meni kaupaksi, ja odotan taas mielenkiinnolla miten työt rakentuvat eteenpäin. Kolmas osa on vielä kansiossa odottelemassa. Mietimme myös miten jatkan omaa quilt-a-long työtäni, sillä kangasvarasto vihreiden kankaiden suhteen ei ole järin suuri. Pitää rakentaa peitto kasaan vähistä tarpeista, kun en haluaisi ostaa uusia kankaita. Seuraavaan kiltailtaan on taas kuukausi, ja ensi kuussa pidämme ompelulauantain nuppupeittojen parissa....................................Katolta tippuneiden lumien lapioinnista rampana, Maritta