....... kirjoille, joita löytyy Maritan tilkkukirjahyllyltä. Kuvailen kirjoja sivustolle verkkaisesti. Jos herää kysymyksiä jostakin kirjasta esim. ISBN numero, kannattaako hankkia jne. niin laittakaa kommentteihin kysymyksiä. Yritän vastailla parhaani mukaan. Minulla on aika varasto kirjoja, sillä meidän perheessä rakastetaan lukemista tai vain kirjojen selailua. Olen hankkinut useimmat tilkkuopuksista Amerikan vuosinani. Japanilaiset kirjat on hankittu vasta nyt parin vuoden sisällä. Niitä en onnistunut saamaan Amerikassa ollenkaan kirjakaupoista. Tai en osannut varmasti kysyäkään näitä ihanuuksia :)

   Lisäys edelliseen: Tein uuden kuva-albumin kirjastolle, sillä toinen esitystapa oli liian hidas - tämä on nopeampi. Jos sivusto käyttäytyy kummallisesti, ilmoitathan siitä minulle.

      Sydänliinaan on saatu nyt silitettyä sydämet, mutta tikkaus edistyy hitaasti - selkä ei kestä oikein istumista. Nytkin seison tietokoneen ääressä. Vaaleanpunaisia unia.........................Maritta

                  1211048.jpg

   P.S Kävin tekemässä kukkatestin, ja vastaus oli......

                 horsma.jpg mikä sinäänsä ei ollut yllätys, sillä muistan lukeneeni jostakin joskus, että maitohorsma on Maritta- nimen kukka.