Forssassa, ja tietysti Kankaisissa :) Oikeasti olin vain taas vetoketjuostoksilla, mutta mukaan tarttui vähän kankaita......

    

Japanilaishenkiset olivat alelaarissa, joten ostin niitä metrin verran varastoon :) Mielessä siintää yhä yksi japanilaisaiheinen seinävaate, joten jossakin vaiheessa nämäkin kankaat tulevat käyttöön.

   Näin pitkälle mentiin kevättä ennen kuin ostin itselleni tilkkuaiheisen kirjasen......

     

Kirjanen on oikeastaan vihkonen, ja malleja vain jokunen, mutta näin jo yhden omenapannulapun keikkumassa kesätytöllä pussukkana. Ja toinen malli sopii oikein loistavasti "pikkulääkärin" läksiäislahjaksi ensi syksynä, joten näin hyvin perusteltuna vihkonen oli ostamisen arvoinen :)

Ostin minä ne vetoketjutkin:) 

Kävin myös Forssan Kirjalöytö-tapahtumassa, mutta sieltä en osannut oikein katsella kirjoja kasoista. Jokunen käsityöaiheinen kirja tuli vastaan, mutta ne minulla oli jo tai aihe ei kiinnostanut. Kesälomalukemiseksi ostin yhden romaanin. "Muodistamo Los Milagros" kirjoittanut Maria Cecilia Barbetta. Se tuntui tarpeeksi mielenkiintoiselta, juuri sopivasti kevyeltä, käsityöihin liittyvä, ja hintakaan ei ollut hurja. Nyt vain odottelemaan kesälomaa :)

Minulla nyt kesälomaviikko menossa, mutta tämä viikko on se koiravauvaviikko. Vauva nukkuu juuri nyt, en uskalla häiritä unta esim. ompelukoneen äänellä:) Tulee kyllä kiire perjantain mennessä, jos lahjapussukka ei ole valmis. Vuorikankaan otin jo esille vaikka malli vielä hakusessa ........ Maritta