ja uudet haasteet ovat edessä. Mennyt vuosi oli mielenkiintoinen, tapahtumarikas, oli vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita. Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan jotain mukavaa ja ikimuistoista :)

Uudet haasteet odottavat heti tammikuun lopulla, kun ilmoittauduin mukaan Maaritin järjestämään "jotain valmista joka kuukausi" -projektiin. Eli tulevana vuonna olisi saatava joka kuukauden viimeiseen päivään mennessä jokin keskeneräinen käsityö valmiiksi. Näin ollen saisin ensi vuonna ainakin 12 työtä viimeisteltyä valmiiksi :))  Ja keskeneräisiähän piisaa :))))) Onneksi keskeneräinen työ voi olla pienikin työ, vaikka olisi erittäin mukava saada valmiiksi pari isoa peittoa. Niitäkin on jokunen vain odottamassa tilkkaamista. Kuvasin pikaisesti joitakin keskeneräisiä töitä kollaasikuvaksi....       

       

Kuvissa on jämätilkkupintoja, jotka odottavat kasaamista pussukaksi tai kassiksi. Mukana on myös pari tilkkuliinan alkua, pari peiton tekelettä, ja yksi sashiko-pinta, josta piti tulla neulakirja. Siis isoja ja pieniä töitä, enemmän tai vähemmän keskeneräisiä. En edes löytänyt /viitsinyt etsiä kaikkia keskeneräisiä, mutta sekin on varmasti tehtävä. Jospa ottaisi ensimmäiseksi työksi vaikka pussukan, josta puuttuu vain vetoketju :)  Saisin ainakin varmasti jotain valmiiksi tammikuun loppuun mennessä.

Haasteellista uutta vuotta............... Maritta

P.S Minulla on yhä kesken ensimmäisen tilkkupeittoni tuunaaminen uuteen uskoon. En löytänyt enää kuvaakaan koneeltani :( Ja se mieheni ostama tilkkumalli kankaineen, jonka piti valmistua peitoksi hääpäiväksi  -  yhä kesken ja tulevan keväänä on meidän 20 vuotishääpäivä :)  Siis tulossa erittäin HAASTEELLINEN vuosi 2012 !!!!