ostamani kirjasen Tilkkusadulta.....

  

Olin pitkään katsellut jo kirjasta sen kannessa olevan tilkkumallin takia. Olisi ihana saada joskus tehtyä kannessa oleva tilkkujoulukalenteri. Nyt minulla on ohje :)   Mallin suunnittelija Anni Downs'n blogi löytyy täältä. Kannattaa käydä piipahtamassa blogissa, sillä sieltä voi löytyä jotain kivaa itse kullekin.

Mieheni kävi joulukuun alussa Australiassa. Tietysti pyysin käymään tilkkukaupassakin reissulla, mutta oli kuulemma niin kiire, ettei sellaiseen ollut aikaa. Tilkku-askartelu-lehtiä sain kuitenkin tuliaisena....

  

Joka lehdessä on jotakin kivaa- tietysti :)  Esimerkiksi liina....

   

Kiinnitin erityistä huomiota liinan "pipari" reunaan. Elennah tilkkuilee saman tyylisesti joulukuusenalusmattoa. Tällä liinamallillakin voisi tehdä kivan kuusenalusmaton.

  Yhdessä lehdessä oli myös joulutähti....

  

Tätä varten tarvitaan pahvia, liimaa, kangasta jne. Mallina hirmuisen helpon tuntuinen, mutta en ennätä täksi jouluksi kokeilemaan , joten ensi vuoteen se jäänee :) Tähtimallin suunnittelijallakin on oma blogi täällä.

Ja sitten oli yhdessä lehdessä peitto, joka olisi kiva tehdä.......

  

Tämä peitto olisi kiva tehdä yhdessä vaikka killassa. Tässä peitossa saisin taas käytettyä niitä valkoisia kankaita pois :)) Peittomallin suunnittelija on ollut tekemässä myös kirjaa nimeltään " A Fine Line : Techniques and Inspirations for Creating the Quilting Design By Melody Crust and Heather Waldron Tewell "

Lehdissä oli myös malleja, jotka eivät niin kauheasti innosta. Mistäköhän löytyisi  sellainen lehti, jonka jokainen malli olisi TODELLA innostava ?  PItää varmasti kasata kaikista tilkkulehdistäni sellainen yhdistetty versio, jossa on vain niitä ihania malleja :)

Mukavaa lauantai-iltaa.......... Maritta