aurinko paistanut koko päivän, joten en ole ennättänyt ompelukoneelle ollenkaan :) Ihan laiskotteluksi päivä ei kuitenkaan ole mennyt vaikkakaan en esim. tehnyt yhtään pihahommiakaan. Kävin Vihdin tilkkukillan 10 v näyttelyssä Nummelassa.......

   

Yllä kollaasikuva näyttelystä. Monta työtä olivat tytöt saaneet näyttelyyn ripustettua, ja avajaispäivän arpajaispalkinnot olivat kivoja. Itsekin voitin mukavan neulatyynyn, ja neulakirjasen - niitänhän ei koskaan ole liikaa.  Kannattaa käydä katsomassa näyttely, jos piipahtaa Nummelassa.

Vihdin kilta siis täytti tänä keväänä 10-vuotta, ja jotakin piti viedä lahjana naapuripitäjän killan puolesta. Edelliseen vihtiläisten tilkkunäyttelyyn vein useamman metrin haastekangasta, mutta nyt piti keksiä jotakin uutta. Haastekankaan kiltalaiset saivat hienosti upotettua erilaisiin tilkkutöihin, ja osa haastekangastöistä olikin näyttelyssä esillä. Nyt  kasasin lahjalaatikon.....

    

Laatikossa oli 10 mustaa vanhaa nappia, 10 auringonkukkanappia, 10 kankaista päivänkakkarakukkasta, 10 mustaa lyhyttä vetoketjua, 10 ruskeaa lyhyttä vetoketjua, 10 organzanauhaa, 10 metriä valkoista polvikenauhaa, 10 kangaskaitaletta leveydeltään 10 cm, 10 DMC:n lankavyyhtiä ja 10 nuppineulaa, joilla olin kiinnittänyt organzanauhat rullalle :)

Saapa  nähdä miten tytöt saavat  laatikon tavarat hyödynnettyä tulevissa tilkkuprojekteissa :)) Mukava olisi joskus nähdä esim. musta nappi kassissa tai polvikenauhasta tehtyjä kukkia koristamassa pussukkaa tai upotettuna joku pieni merkkaustyö tilkkupeittoon .........elämässä pitää olle haasteita vai mitä ?!?!?!

Minun tämän illan haaste on saada unenpäästä kiinni  - join mukillisen mustaa kahvia klo 20.30, joten nukahtaminen on todellinen haaste !

         Maritta