ei ole nyt aikaa tai edes paikkaan, niin ONNEKSI nettikaupat toimivat 24 tuntia :)) Näin ollen uusimpana kirjana sain viime viikon lopulla JuJu-kerhosta kierrätysideoita täynnä olevan kirjan....

  

Osa ideoista ei tuntunut omilta, mutta esim. paidan hihasta saa kivaa koristetta kassiin :) Maijan jutuissa onkin kierrätetty paidan kaulusta tehden siitä ruusu. Tässä "olipa kerran housunpuntti"- kirjassa on ruusun teko-ohje, joten minäkin pystytn nyt tekemään kaulusruusuja :) Kirjassa on paljon lasten vaateiden teko-ohjeita, joten niitä en voi juuri nyt hyödyntää, koska omat muksut ova tjo niin isoja. Ehkä joskus koittaa päivä, jolloin minäkin voin sanoa itseäni mummoksi :)) Silloin kirjan idoita voi kokeilla vaikka vaarin paidoista.

Toinen kirjakin tuli hankittua............

   

tässä kirjassa tehdään nimen mukaisesti 5- ja 10-tuuman neliöistä tillkkutöitä. Isompia ja pienenpiä peittoja.  Hyviä ideoita, vaikkakin osa on jo ennestään tuttuja. Kirjassa tietysti kaikki työt on niin sävysävyyn ihanista kankaista, mutta kaikkia malleja voi ihan varmasti tehdä kukin omista kankaitaan. Yksi blokkimalli kirjasta pyörii ja pyörii vain mielessä, joten sitä on ihan pakko kokeilla heti, kun arki palaa normaaliksi :)

          Meillä kukkii omenapuut ja koristekirsikka kukkii varmasti loppuviikolla kauniisti..............Maritta