..... lähtee LYYTILLE, sillä arvoin kommentin jättäneiden kesken palkinnonsaajan käyttäen apuna netistä löydettävää Random Numbers- generaattoria. Ensimmäinen numero oli nro 6, ja sen takana oli Lyytin kommentti :) Nyt vain pitää Lyytin ilmoittaa osoitetieto, mihin kirja postitetaan ensi viikolla. Toivottavasti kirjassa on paljon uusia ideoita sinulle käytettäväksi omissa töissäsi.

Arvoin myös toisen numeron, ja se sattui olemaan nro 16. Ja sen kommentin oli jättänyt Alli ! Ilmoitatko Alli sinäkin osoitetietosi minulle, niin laitan sinulle jotakin pientä tilkkuiluun liittyvää postitse - yllätyspaketin!

Kiitos vain kaikille kommentin jättäneille !!! Kiva oli lukea kannustavia viestejä. Ja tutustua viestien kautta uusiin blogeihinkin.

Oma äitienpäiväni on mennyt piha- ja parveketöissä. Ompelukoneen ääreen en ole ennättänyt vaikka mieli olisi tehnyt :( On niin kaunis päivä, että oli ihan pakko olla ulkona. Onneksi  tilkkutöitä voi tehdä ulkonakin, joten pitää kerätä kuistin ovensuuhun kori valmiiksi käsinompelujuttuja, joita voi sitten vaikka päiväkahvin lomassa pistellä.

Kaunista viikkoa kaikille............... Maritta