kirjahankintoja.....

   

    Tässä kirjassa on sekatekniikoilla tehtäviä koruja- kivoja ideoita kaikki. Nyt pitää vain hankkia metallitöihin sopivia pihtejä, metallilankoja, helmiä jne :)

   

    Nimensä mukaisesti Yo-Yo-projekteja. Monta mukavaa juttua, jos vaikka haluaa tehdä näitä käsinompelujuttuja tai pikaisesti pientä lahjaksi ystävälle. Ostin näitä kaksi kappaletta, joista toinen menee killan pikkujouluarpaispalkinnoksi.

   

    Kissoja ja koiria kirjassa on monta houkuttelevaa kirjontamallia upotettavaksi tilkkutöihin. Minä olen koiraihminen, mutta kyllä kissatkin ovat ihania :) Näitäkin kirjoja on kaksi kappaletta, sillä kirjakaupassa oli valitse kolme-maksa kaksi -päivät. Järjestetään lähempänä vuoden vaihdetta blogiarpajaiset uuden vuoden kunniaksi, palkintona kirja :)

   

   Oliko se vuosi vai kaksi sitten, kun aloitin tekemään näitä taiteltavia 3D-blokkeja. Hilkka Dorey'n kesäkurssilla silloin- vuonna- jotain harjoiteltiin taittelua "yleisön" pyynnöstä, kun ei aina jaksa raahata ompelukonetta joka kurssille. Joulukuusen koristeitahan näistä oli tulossa. 6 tähteä on valmiina, mutta tähtimalleja on taiteltuna valmiina paperista vielä toiset 6 erilaista. Innostuin silloin aiheesta, ja piirtelin itse kaavat ja esiharjoittelin taittelun paperista. 

 Nyt sain vihdon hommattua aiheesta oikein kirjankin. Näillä taitteluilla saa kivoja pieniä töitä vaikka seinälle ripustettavaksi. Minä taidan kyllä kuitenkin jatkaa näitä kuusenkoristeiden tekemisiä, että saan ne joskus valmiiksi :) Taittelut eivät ole niitä kaikista nopeimpia töitä, joten näitä ei valmistu lisää tälle joululle............. Maritta

P.S Koulun myyjäiset olivat tänään, ja kaikki kassit menivät kaupaksi.  Kasseja olisi mennyt ilmeisesti enemmänkin kaupaksi, joten pitää tsempata ensi vuonna myyjäisten osalta, kun se on viimeinen kerta näillä näkymin alakoulun myyjäisiä.