...juhlista kotona............

       1244385950_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

      Nyt tiedän taas hiukan enemmän Marttojen toiminnasta :) Ruoka oli hyvää, seura mukavaa, ohjelma musiikkipitoista ja kaikki tuntuivat viihtyvän. En ollut aikaisemmin käynyt Sammatin kirkossa, joka oli kaunis kirkko. Vanhoissa kirkoissa on ihan oma tunnelma kuin uudemman arkkitehtuurin kirkoissa.

     90-tilkkupalan nippu on nyt toimitettu Paikkarin Martoille, ja sovimme tapaavamme tilkkujen merkeissä syksyllä. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä, sillä on mukava opastaa uusia naisia tilkkuilun pariin. Jätin yhteistietoni toisellekin Lohjan seudulla kokoontuvalle Martta-ryhmälle, sillä he kiinnostuivat myös kuulemaan tilkkuilusta. Ja minähän jaksan pitää siitä aiheesta vaikka useammankin tunnin luennon :)))) Pitää varmasti pyytää Martoilta myöhemmin vaikka vastavuoroisesti jokin luento esim. valurautapatojen oikeasta puhdistamisesta tai voileipäkakkujen tekemisestä :) Niitä MINÄ en ainakaan hallitse................ Maritta

P.S Eilen ompelemani kassi toimi oikein hyvin "kirkkokassina", joten pitänee tehdä toinenkin samalla kaavalla, mutta erivärisenä :)