... pienenä välityönä tein kirjanmerkin ystävälle, sillä helmikuu on ystävänkuukausi ! Ystävä oli tilannut puolestani maalaushuopaa, jota raskin nyt leikata kirjanmerkin verran. Toinen ystävä oli antanut pikku pussukan tilkkuiluun, joka on tehty hyvin läpinäkyvästä kankaasta eli se käy hyvin tilkkukortteihin. Kolmas ystävä on joskus 80-luvulla ostanut minulle kirjan, josta leikkasin irti sanoja kirjanmerkkiin- päätin kyllä, että pitää ostaa kirjaston poistomyynnistä kirjoja tätä hommaa varten :). Ja neljäs ystävä tulee saamaan tämän kirjanmerkin ystävänpäivän lahjana.................

             Kirjanmerkkiä oli mukava kasata, joten yritän ommella lisää näitä lukeville ystävilleni postitettavaksi.

Päivän kalenteriblokki "365 Quilt Blocks a Year" Nancy J. Martin'sin kalenterissa on tämä............

            

Nyt jatkuu käsintikkailu vaikkakin sormenpäät ovat ihan rikki. Ensin pitää kyllä laittaa ruoka, silittää miehelle viikon reissun paidat , ladata ja tyhjentää pesukonetta, ulkoilla ja leipoa muksuille lupaamani mutakakku :))

                                                                              Maritta

P.S jos joku ajattelee ,kuinka raskin tai hennon leikellä lahjaksi saatua kirjaa, niin ystäväni antoi tähän luvan. Hän arvostaa kierrätystä ja ymmärtää hyvin kasvavan tilanahtauden kirjahyllyssä.