........... eikä ompelukoneelle ennättänyt kuin unissa ! Viikolla oli kaksi iltavuoroa, kiltailta tiistaina ja torstaina Forssa-ilta. Perjantaina sitten surffailin netissä tulostelle ompeluohjeita Luovaa- ja Häikäisevään-mysteeriin. Molempien toteutus jäänee huomiselle, sillä tänään kävin hakemassa WeeGee:n Emmasta intoa kirjantatyöhöni. Kävin katsomassa mm. Ulla Pohjolan  hurmaavaa pientä kirjontatyötä ja hailuotolaisen Anni Rapinojan "kevät- ja syyskenkiä". Hurmaavia olivat kengät-erityisesti syksyiset! Näyttelyssä oli monta muutakin mukavaa työtä, joten Emmaan käy askel uudemman kerran :)

Kiltaillassa oli haastekankaasta ommeltujen töiden esittely. Ihastuttavia oivalluksia molemmista kankaista, joita en kuitenkaan vielä kuvannut. Pystytämme pienen näyttelyn maaliskuun alussa paikkakunnan kirjastoon, ja pääsen sitten kuvaamaan kaikki työt kunnolla. Minulta kankaista on valmiina kaksi työtä ja kaksi on kesken. Viime yönä muhi unissa vielä yksi malli, joka olisi kiva ennättää toteuttaa näyttelyyn ripustettavaksi :))

Nyt jatkan vielä tiistaina olleen "kuntouttava vanhusten hoitotyö" koulutuksen tiivistelmän kirjoittamista. Lupailin sen maanantaiksi, joten yötöiksi menee tämä yö...........Maritta