vapaapäivä meni toisin kuin olin kuvitellut. Ensin ei toiminut taaskaan nettiyhteydet - illasta selvisi, että olimme "sulkeneet" itsemme pois netistä rajoittamalla liiaksi lasten käyttömahdollisuuksia. Mies oli huomaamatta laittanut ympärivuorokautisen käyttökiellon netille Hymy 

Toiseksi en löytänyt mistään keskeneräisiä töitäni - ne ovat nyt todella paikassa nimeltä jemma. No, kun ei löytynyt mitään kuvattavaa, aloitin UUDEN työn. En vain voin vielä laittaa kuvaa siitä sivuille, sillä teen sen haastekankaasta. Idean sain täältä  ja erityisesti mallista "1974 - Revival".

Hain postista kangaspaketin, jonka olin tilannut Tilkkutarhasta.......

     

    

   Toiset kankaat ovat syksyisiä, joten ne tulevat yhteen keskeneräiseen työhöni, mutta kirjavammat kankaat joutuvat "juttelemaan" minulle vähän enemmän mitä heistä tulekaan. Pidän kankaista kovasti siitä huolimatta.

    Nyt, kun osaan lisäillä jo kuvia näille sivuille, niin tässä kuva killan tilaamasta japanilaisesta lehdestä................

          

    Lehdessä on paljon kuvia kauniista töistä - harmi, kun kielitaito on esteenä nyt täydelliselle ymmärtämiselle. Tältäköhän pienistä lapsistakin tuntuu ennen kuin oppivat lukemaan ?!?!?!

                                                                      
                                                                     Maritta