......, sillä nyt minulla on uusi modeemi käytössä. Toivotaan, että se kestää nyt seuraavat pari vuotta Hymy Minulla oli kyllä suuria vaikeuksia olla ilman nettiyhteyksiä, tähänkin on siis jo muodostunut riippuvuussuhde. Kuten muodostui joulun aikana taas suklaaseen ja löhöilyyn.

Tilkkurintamalla sain sen verran tehtyä, että ompelin ensin pois "häikäisevän" peiton alun kuukauden vihjeen.....

              , ja odotan nyt suurella mielenkiinnolla kuinka kerrokset lisääntyvät työssä. Jatkuvatko keltaiset ja punaiset neliöt läpityön vain kulmasta kulmaan vai muuttavatko ne jotenkin "kulkusuuntaansa" ?!?

     Ajattelin kuvata Kaijan esimerkkiä noudattaen keskeneräisiä töitä, ja aloitin niiden etsimisen. Ajattelin kuvata vaikka kuusi vähiten keskeneräisintä ja laittaa niille oman sivun blogin reunaan. MUTTA pari työtä oli niin viittävaille valmiit, jotta hurautin ne kasaan saman tien.............
               
                 Ensimmäinen kassi kierrätettävistä työvaatteista oli vain kasaamista vaille valmis ja toisessa....
 
                 .... oli tilkkupinta valmiina. Nyt on kassit valmiina ja samantien ompelin vielä jäännöspaloista pari pikku kukkaroa...........
 
              
              

         Tuleva viikonloppu on töitä, mutta seuraava viikko on vapaata. Niinpä lorukortit pitää saada valmiiksi perjantaiksi, jatkaa haastekangasprojektin kanssa ja joulu pitää siivota pois Nuutin päivänä. Ja yritän löytää lisää keskeneräisiä töitä jemmoistaan kuvattavaksi, jotta pääsen potemaan lisää tätä huonoa omaatuntoa keskenjäänneistä töistä. Vuodatuksen sivut ovat sen verran muuttuneet päivityksen aikana, jotta menee varmasti pari päivää ennen kuin sujuvasti taas osaa lisätä blogiin asioita.

 
       Kevään ensimmäinen kiltatapaaminenkin on tiistaina, jonne vien killan tilaaman tilkkulehden. Lehti on japanilainen, ja siinä on paljon ihania kuvia kauniista töistä. Käyvätköhän nämä japanilaiset tilkkuilijat ollenkaan töissä vai voivatko he keskittyä kokonaan vain tilkkuilemaan ?!?!?!
                                                          Maritta