Kylläpä aika meni nopeasti 12 vrk kuntoutusjaksolla Ikaalisten kylpylässä. Niska-hartiaseudun vaivat ovat uusiutuneet aina kylmien ilmojen tullessa ja koska työ on tietokonetyötä, lisänä 100 km päivittäinen autolla ajo ja ompeluharrastus niin arvata saattaa että jossain vaiheessa rupeaa ajatus jumittamaan kun veri ei  kierrä aivoihin saakka :) 

Sain täsmäohjeet, paljon liikuntaa, virikkeitä tulevan puolen vuoden liikunta- ja ruokailutottumusten pieneen muuttamiseen ja monta uutta ystävää. Kämppäkaveri oli kiva ja iltarientoja sopivasti. (Siis joka iltahan siellä oli tanssit tai vaihtoehtoisesti karaokeilta, mutta eihän sitä ihan aina jaksa).
Voin siis suositella tällaista kuntoutusjaksoa kaikille "vaivaisille". Minulle sopi parhaiten tällainen ei-työpaikkasidonnainen ryhmä. Liian huonokuntoiselle tällainen jakso olisi aika rankka, eli ryhmä pitäisi osata valita kunnolla. Kesäkuussa on 5 vrk mittainen seurantajakso, jossa tehdään samat kuntotestit ja katsotaan miten on muuten edistytty. Meidän ryhmässä oli puolet toimistoihmisiä, kolme hoitoalalla työskentelevää ja yksi asentaja.

Illalla suoritamme arvonnan, vielä on aikaa osallistua!

Tässä kuva -70 luvun tonttuliinasta, josta olen tehnyt jotain ihan muuta (kuva tulee parin viikon päästä). Hyvää itsenäisyyspäivää! ~Kaija

2123479.jpg